Horoscop Leu AZI 21.05.2024 si pentru toata saptamana

Semn de foc in zodiac, leul este un impulsiv arzator si pasional. Persoanele nascute sub semnul leului au un caracter indraznet, calduros si sincer. Exceleaza in functii inalte in care disciplina si autoritatea predomina.

Leii sunt prieteni sinceri si fideli. Desi sunt manati deseori de furie, acestia uita rapid si iarta fara sa tina ranchiuna. Plini de energie, persoanele nascute sub zodia leu trebuie sa fie cumpatate si sa nu se lase duse de val. Au o vointa puternica si o inima mare care ii face dornici sa ajute pe oricine se afla in impas. Nu se simt bine in roluri de subalterni si urasc persoanele fatarnice si lingusitoare.

Femeia leu are probleme in a-si gasi echilibrul sufletesc si de multe ori isi foloseste energia pentru a se razbuna. Este totusi o persoana care investeste mult in relatii si familie.

Barbatul leu este marinimos si viteaz. Se enerveaza repede, dar ii trece la fel de repede si iarta fara a tine minte sau a pune la suflet supararea.

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia leu: meningite cerebrospinale, afectiuni ale inimii, palpitatii.

Vezi cum se descurca cei din zodia leu in dragoste.

Cum pot leii sa se organizeze mai bine?

Nu este cel mai organizat semn zodiacal, in primul rand pentru ca isi focuseaza mereu atentia asupra carierei. Este important sa aiba la indemana elemente pentru curatenie, cum ar fi o matura. Leul iubeste sa colecteze pantofi, asadar, un depozit mare pentru organizarea lor este mai mult decat bine venit. Leii iubesc animalele de companie, asadar, daca vrei sa le faci un cadou, o lesa poate sa fie solutia perfecta.

Cum poate azi leul sa atraga norocul?

Leul este zodia cea mai norocoasa din intregul horoscop. Este un semn de foc, iar mandria si energia leilor ii ajuta transformandu-i in vedeta clipei. Aleg sa traiasca inconjurati de oameni care ii venereaza si ii admira tot timpul, iar aceasta energie benefica se transforma in noroc pentru cei nascuti in Leu. Sunt recunoscuti ca antreprenori desavarsiti. Fiind semn de foc, bijuteriile din aur cu simboluri ale soarelui sau ale focului sunt cele ce le poarta noroc. Fiind constienti de mandria lor si de norocul ce-i urmeaza la tot pasul, Leii sunt imprudenti in multe momente si ar fi bine sa poarte cu ei talismane care le aduc noroc si ii fereste de accidente. Horoscopul zilnic al leului spune ca pentru a avea noroc in cariera, nativii trebuie sa detina obiecte ce simbolizeaza pisica. In afara celor mentionate, mai exista si o piatra pretioasa ce le poarta noroc: diamantul. In greaca veche „adamas” insemna de neinvins, iar aceasta este denumirea diamantului si a leului. Cifrele norocoase zilnice pentru nativii din semnul Leului sunt: 1, 4, 11.

Luni: Esti plin de incredere si carisma, Leule! Ai o prezenta puternica si o capacitate de a inspira pe cei din jur, dar ai grija sa nu devii prea dominator sau sa iti neglijezi colaboratorii in dorinta de a fi in centrul atentiei.

Marti: Ai o creativitate remarcabila si un spirit competitiv puternic, Leule! Iti propui sa atingi noi culmi si sa iti arati talentele, dar ai grija sa nu devii prea egocentric sau sa iti ignori colegii in cautarea recunoasterii.

Miercuri: Esti plin de generozitate si daruire, Leule! Ai un suflet nobil si iti dedici timpul si energia pentru a ajuta pe cei din jur, dar ai grija sa nu devii prea mandru sau sa iti subestimezi propriile limite in fata nevoilor altora.

Joi: Ai o putere interioara si un spirit de lider puternic, Leule! Iti asumi responsabilitati si iti ghidezi echipa cu incredere, dar ai grija sa nu devii prea dominator sau sa iti impui vointa asupra celorlalti in dorinta de a fi in control.

Vineri: Ai nevoie de apreciere si recunoastere, Leule! Iti place sa fii admirat si sa primesti laude pentru eforturile tale, dar ai grija sa nu devii prea dependent de validarea externa sau sa iti neglijezi propriul respect in cautarea aplauzelor.

Sambata: Este momentul sa te bucuri de momentele de lux si rasfat, Leule! Iti acorzi timp pentru a te relaxa si a te simti regal, dar ai grija sa nu devii prea extravagant sau sa iti pierzi simtul realitatii in fata dorintei de a trai in lux.

Duminica: Acorda-ti timp pentru reflectie si auto-cunoastere, Leule! Ai nevoie de momente de liniste si introspectie pentru a-ti incarca bateriile emotionale, dar ai grija sa nu devii prea autocentrare sau sa iti pierzi conexiunea cu ceilalti in cautarea intelepciunii personale.