Horoscop Fecioara AZI 21.05.2024 si pentru toata saptamana

Fecioara este semn de pamant in zodiac si este inzestrata cu o putere de discernamant iesita din comun. Persoanele nascute sub semnul fecioarei au o energie greu de stapanit, sunt active si foarte sarguincioase. Fecioarele sunt persoane fidele pe care te poti baza si foarte serioase in ceea ce priveste munca pentru a-si cladi un viitor sigur. Prefera practica in favoarea teoriei si sunt atrase de statistici si cifre.

Fecioarele asimileaza rapid orice idee si sunt foarte deschise la tot ceea ce este nou. Au o tendinta mare de a critica orice le iese in cale si de a se fixa pe mici obsesii care tin de curatenie. Duc la bun sfarsit orice afacere datorita seriozitatii cu care trateaza lucrurile. Fecioarele sunt bine echilibrate, iubesc munca si veselia in egala masura si au o dibacie iesita din comun. Supararea de orice natura le trece repede si uita sa tina ranchiuna.

Femeia fecioara este foarte sociabila si stie sa se faca placuta in orice grup. Zambesc chiar si atunci cand le merge rau si au simt practic.

Barbatul fecioara este adesea delasator, dar stie sa isi atinga telul prin ajutorul celor din jur. Are multi prieteni si este apreciat pentru simtul umorului.

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia fecioara: dispepsie nervoasa, enterita, supraactivitate intelectuala sau fizica.

Vezi cum se descurca cei din zodia fecioara in dragoste.

Cum pot fecioarele sa se organizeze mai bine?

Fecioarele sunt tot timpul foarte organizate, insa pot sa se bucure mult daca au multe rafturi si umerase la indemana, sau orice alt element care ajuta un spatiu sa para curat. Multe fecioare au ghivece cu flori si au nevoie de rafturi pentru ele. Un cadou perfect pentru o fecioara poate sa fie un mini aspirator sau o perie pentru curatat tastatura calculatorului. Le place sa isi tina sculele bine organizate, atarnandu-le pe un panou plin cu cuie.

Cum poate azi fecioara sa atraga norocul?

Cei nascuti sub semnul Fecioarei sunt in coada listei pentru norocul pe care il au. Sunt persoane mai ghinioniste si trebuie sa lupte foarte mult pentru a recupera ceva ce au pierdut. Sunt persoane analitice, sunt perfectionisti si de aceea se imbogatesc pentru ca se simt manati de destin sa faca totul fara scrupul. Este un semn de pamant iar talismanele norocoase sunt pietrele. Aceste pietre naturale ar trebui sa fie sub forma circulara. Pentru a avea noroc, cei nascuti in zodia Fecioarei trebuie sa aiba obiecte decorative sau bijuterii care sa simbolizeze planeta Pamant. Horoscopul zilnic al fecioarei spune ca pentru belsug trebuie purtate talismane ce contin fructe: prune, mere, piersici. Exista si o piatra semipretioasa care aduce noroc celor nascuti sub semnul Fecioarei si anume peridotul. Aceasta fiind purtata de un nativ din Fecioara ii intensifica capacitatile de concentrare. Cifrele norocoase zilnice pentru zodia Fecioarei sunt: 2 si 6.

Luni: Esti plin de organizare si eficienta, Fecioara! Ai o abordare metodica si o dorinta de a face lucrurile bine, dar ai grija sa nu devii prea critic sau sa iti impui standarde prea ridicate in fata ta si a altora.

Marti: Ai o atentie la detalii si o capacitate de analiza remarcabila, Fecioara! Poti gasi solutii precise la problemele tale, dar ai grija sa nu devii prea anxios sau sa te pierzi in detalii in detrimentul viziunii de ansamblu.

Miercuri: Esti plin de devotament si serviciu fata de ceilalti, Fecioara! Ai o dorinta de a ajuta si de a face o diferenta in viata celor din jur, dar ai grija sa nu devii prea autocritic sau sa iti neglijezi propriile nevoi in cautarea perfectiunii.

Joi: Ai o disciplina si responsabilitate remarcabile, Fecioara! Iti indeplinesti sarcinile cu seriozitate si te asiguri ca totul este in ordine, dar ai grija sa nu devii prea rigid sau sa iti impui regulile in detrimentul flexibilitatii.

Vineri: Ai nevoie de timp pentru relaxare si regenerare, Fecioara! Iti acorzi momente de odihna si iti incarci bateriile pentru a te simti revigorat, dar ai grija sa nu devii prea preocupat de detalii sau sa te lasi prada stresului in cautarea perfectiunii.

Sambata: Este momentul sa iti acorzi timp pentru auto-reflectie si autocunoastere, Fecioara! Iti explorezi gandurile si sentimentele intr-un mod profund, dar ai grija sa nu devii prea auto-critic sau sa iti pierzi increderea in fata incertitudinii.

Duminica: Acorda-ti timp pentru sanatatea ta si starea ta de bine, Fecioara! Ai nevoie de momente de ingrijire personala si de conexiune cu natura pentru a-ti mentine echilibrul interior, dar ai grija sa nu devii prea preocupat de sanatatea ta sau sa te lasi prada anxietatii in fata grijilor cotidiene.