Horoscop Berbec AZI 21.05.2024 si pentru toata saptamana

 

Berbecul este un semn de foc din zodiac, condus de o determinare si indarjire iesit din comun. Sentimentele care predomina aceasta zodie sunt curajul, energia, ambitia si vointa care ii fac sa treaca peste absolut orice obstacol. Nimic nu le sta in cale si nici o provocare nu este prea mult pentru aceasta zodie determinata.

Astrele descriu berbecii ca fiind adevarate forte de comanda, cu un spirit pentru aventura si independenta foarte puternic. Atunci cand nu isi ating telul pe care si-l propun, berbecii pot deveni suparaciosi si imbufnati, lasand mandria sa le controleze comportamentul.

Persoanele sub semnul zodiacal al berbecilor sunt conducatori innascuti, iar cand au planeta marte de partea lor, acestia sunt de-a dreptul invincibili. Berbecii nu dau inapoi de la nici un fel de provocare, da trebuie sa fie atenti inspre ce isi canalizeaza energia.

Sunt aprigi la manie, dar nu poarta ranchiuna si nici nu cauta sa se razbune, sunt prieteni fideli si persoane pe care cei care au nevoie se pot baza cu toata increderea.

Femeia berbec este vulcanica si autoritara, iar cand vine vorba de alegerea unei jumatati, aceasta cauta o persoana mai puternica decat ea pentru a putea sa ii tina fraiele.

Barbatul berbec este un conducator demn si capabil care isi conduce subalternii catre reusita.

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia Berbec: accidentari la locul de munca, accidentari in special in zona capului.

Vezi cum se descurca cei din zodia berbec in dragoste.

Cum pot berbecii sa se organizeze mai bine?

Slabiciunea berbecului este faptul ca incepe un milion de proiecte fara sa termine niciunul. Berbecii au nevoie de un organizator personal care sa le organizeze programul foarte bine. De asemenea, berbecii tind sa mearga la un magazin si sa uite ce trebuia sa cumpere. Daca esti berbec, trebuie sa inveti sa faci o lista de cumparaturi, fie pe hartie, fie pe un dispozitiv electronic.

Cum poate azi berbecul sa atraga norocul?

Berbecul este semn de foc, iar cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt hotarati in ceea ce-si doresc sa realizeze si deseori sunt buni leaderi. Culorile norocoase caracteristice zodiei sunt: rosul si portocaliul. Berbecii se ghideaza dupa principiul de „a face de unul singur” si se incred doar in fortele proprii. Muncesc mult si sunt satisfacuti cand au in fata rezultatul muncii lor. Piatra pretioasa care poarta noroc berbecului este rubinul, iar simbolurile norocoase zodiei sunt: soarele, luna si stelele. Femeile nascute in berbec pot purta talismane cu rubin deoarece acestea le aduc noroc. O alta piatra norocoasa care protejeaza berbecul de energii negative este carneonul. Horoscopul zilnic al berbecului spune ca ar fi indicat ar fi ca nativii sa poarte bijuterii sau talismane cu aceste pietre norocoase. Berbecii carora simbolurile Feng Shui le influenteaza viata pot avea si un obiect budist „Dorje” care simbolizeaza tunetul. Exista si trei cifre norocoase zilnice ale zodiei berbec: 1, 9, 13.

Luni: Energia ta este la cote maxime, Berbecule! Ai puterea de a cuceri lumea si de a incepe noi aventuri, dar ai grija sa nu fii prea impulsiv sau sa ignori nevoile celorlalti in entuziasmul tau.

Marti: Ai curajul sa te ridici impotriva oricarei provocari, Berbecule! Iti exprimi opinia cu fermitate si te lupti pentru ceea ce crezi, dar ai grija sa nu devii prea incapatanat sau sa iti neglijezi relatiile din dorinta de a avea dreptate.

Miercuri: Esti plin de determinare si ambitie, Berbecule! Iti propui sa atingi noi culmi si sa iti atingi obiectivele, dar ai grija sa nu fii prea impulsiv sau sa iti asumi prea multe sarcini intr-un timp scurt.

Joi: Ai o vointa de fier si o incredere neclintita in tine, Berbecule! Iti asumi riscuri si mergi inainte cu hotarare, dar ai grija sa nu devii prea dominant sau sa iti ignori limitele in cautarea succesului.

Vineri: Ai nevoie de timp pentru relaxare si regenerare, Berbecule! Iti acorzi momente de odihna si iti incarci bateriile pentru provocarile viitoare, dar ai grija sa nu devii prea agitat sau sa iti pierzi rabdarea in fata momentelor de liniste.

Sambata: Este momentul sa te bucuri de placerile vietii, Berbecule! Iti acorzi timp pentru distractie si aventura, dar ai grija sa nu devii prea egoist sau sa iti neglijezi responsabilitatile in cautarea placerii.

Duminica: Acorda-ti timp pentru reflectie si autocunoastere, Berbecule! Iti analizezi actiunile si iti setezi noi obiective, dar ai grija sa nu devii prea critic sau sa iti pierzi increderea in tine in fata provocarilor viitoare.