Horoscop Scorpion AZI 21.05.2024 si pentru toata saptamana

Scorpionul este semn acvatic si este condus de emotii puternice. Sentimentele puternice exercita o presiune considerabila asupra acestei zodii care nu are odihna pana nu stie ca duce la bun sfarsit tot ceea ce isi propune. Nu are in cale obstacole care sa il impiedice in a-si urma telul.

Resursele scorpionului sunt aproape inepuizabile, iar ideile marete vin din abundenta. Dorintele sunt sentimentele predominante in cazul acestui semn care da dovada de o energie nelimitata atunci cand isi propune ceva. Nativii in scorpion experimenteaza adesea previziuni astrale puternice destinate oamenilor care aduc o schimbare asupra lumii.

Conform astrologiei exista doua tipuri de zodii scorpioni:

  • – Cei care se plaseaza pe un plan superior si au scopuri marete, sunt onorabili, justi, demni si virtuosi.
  • – Cei care au instincte josnice si sunt condusi de invidie si fapte murdare.

Calitatea cea mai de seama a scorpionilor este ingeniozitatea, pe cand cel mai important defect este invidia.

Sexualitatea scorpionilor este excesiva si trebuie hranita constant.

Se crede ca aceasta zodie nu poate fi diplomata, sunt dictatori innascuti.

Reusesc in orice domeniu isi propun din punct de vedere al afacerilor si au succes datorita pasiunii pe care o pun in munca lor. Persoanele nascute sub semnul scorpion sunt uneori autoritare, violente si chiar razbunatoare, dar de cele mai multe ori au o fire blanda si calma cu familia si prietenii dragi.

Femeile scorpion sunt fascinate de avutie, dar cand intalnesc barbatul potrivit se dedica acestuia trup si suflet.

Barbatii scorpion sunt niste razboinici indrazneti, fara frica si plini de determinare.

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia scorpion: fistule, guturai cronic, hemoroizi, sifilis, gonoree.

Vezi cum se descurca cei din zodia scorpion in dragoste.

Cum pot scorpionii sa se organizeze mai bine?

Este un semn care iubeste semnele. Scorpionii au nevoie de spatiu foarte mare in dulap, care sa ii ajute sa isi mentina hainele cat de cat organizate. Un sistem care sa ii ajute sa nu fie controlati de hainele murdare este, de asemenea, extrem de important. Pentru scorpioni, o baie organizata este esentiala. La fel si organizatoare pentru bijuterii si machiaj, in cazul femeilor.

Cum poate azi scorpionul sa atraga norocul?

Scorpionii au in general parte de tot ceea ce-si propun, dar deseori cedeaza si uita ce si-au dorit, considerandu-se lipsiti de noroc. Isi doresc perioade linistite, dar si perioade cu mai multa agitatie in viata lor. Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt oameni de afaceri de succes. Scorpionii sunt norocosi financiar, dar inteligenta lor datorata astrelor ii sprijina in tot ceea ce intreprind. Este un semn de apa, iar luna este simbolul norocos al acestor nativi. Luna si apa reprezinta insusi subconstientul nativilor din Scorpion. Ei trebuie doar sa invete sa asculte mesajele transmise de subconstient si astfel vor reusi sa aiba noroc in viata. Horoscopul zilnic al scorpionului spune ca marul si sarpele sunt simboluri norocoase pentru ei in dragoste, iar bijuteriile de argint ce includ forme de stea le poarta noroc in afaceri. Scorpionii sunt persoane mai impulsive, iar piatra semipretioasa care le aduce noroc este granatul almandin. Purtand aceasta piatra vor fi mai temperati si comunicarea cu cei din jur va deveni optima. Cifrele norocoase zilnice ale scorpionului sunt: 5, 8, 20.

Luni: Esti plin de pasiune si determinare, Scorpionule! Ai puterea de a te concentra intens asupra obiectivelor tale si de a merge pe drumul tau cu hotarare, dar ai grija sa nu devii prea obsedat sau sa iti neglijezi relatiile in cautarea succesului.

Marti: Ai o intuitie profunda si o capacitate de a percepe subtilitatile din jur, Scorpionule! Iti folosesti puterea interioara pentru a naviga prin viata si pentru a lua decizii intelepte, dar ai grija sa nu devii prea inchis sau sa iti pierzi increderea in fata incertitudinii.

Miercuri: Esti plin de mister si magnetism, Scorpionule! Ai o aura enigmatica care atrage pe cei din jur si iti folosesti carisma pentru a influenta in mod pozitiv, dar ai grija sa nu devii prea manipulator sau sa iti folosesti puterea in mod abuziv.

Joi: Ai o putere interioara remarcabila si o rezistenta la adversitati, Scorpionule! Iti asumi provocarile cu curaj si te ridici din nou in fata dificultatilor, dar ai grija sa nu devii prea posesiv sau sa iti impui vointa asupra altora in cautarea controlului.

Vineri: Ai nevoie de timp pentru regenerare si transformare, Scorpionule! Iti acorzi momente de reflectie si introspectie pentru a-ti curata sufletul si a te reinventa, dar ai grija sa nu devii prea inchis sau sa te lasi prada obsesiilor in cautarea vindecarii interioare.

Sambata: Este momentul sa iti explorezi pasiunile si sa te dedici activitatilor care iti aduc bucurie, Scorpionule! Iti acorzi timp pentru a te conecta cu lucrurile care iti aprind flacara interioara, dar ai grija sa nu devii prea obsedat sau sa iti pierzi echilibrul in cautarea placerii.

Duminica: Acorda-ti timp pentru relaxare si reconectare cu tine insuti, Scorpionule! Ai nevoie de momente de liniste si reflectie pentru a-ti incarca bateriile emotionale si pentru a-ti mentine echilibrul interior, dar ai grija sa nu devii prea inchis sau sa te lasi prada gandurilor intunecate in cautarea linistii interioare.