Horoscop Pesti AZI 21.05.2024 si pentru toata saptamana

Zodia pestilor este guvernata de apa si se caracterizeaza prin sensibilitate si curiozitate aproape excesiva. Caracteristicile pestilor se descriu prin doua firi antagoniste. Asa numitul peste calm care se caracterizeaza prin dorinta de iertare si tendinta de a stagna, de a se complace in anumite situatii si de a trai viata dus de val. Celalalt peste se caracterizeaza printr-o forta interioara si dorinta de viata exploziva.

De multe ori persoanele sub acest semn zodiacal au tendinta de a nu duce pana la bun sfarsit ceea ce incep, de aceea este indicat ca parintii copiilor in zodia pesti sa ii incurajeze de mici prin idei pozitive sa finalizeze ceea ce incep.

Persoanele sub semnul pestilor sunt prieteni devotati si loiali care nu se dau in laturi la greu, isi ajuta semenii prin orice metoda pot si le stau alaturi atat la bine cat si la greu.

Femeile pesti au un caracter iubitor si protectiv insa dual, de multe ori punand accent pe lucruri care din perspectiva lor par de o importanta extraordinara.

Barbatii pesti au un caracter delicat si foarte multa incredere in sine, ceea ce de multe ori le poate crea probleme.

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia pesti: predispozitie la limfatism si afectiuni ale picioarelor.

Vezi cum se descurca cei din zodia pesti in dragoste.

Cum pot pestii sa se organizeze mai bine?

Pestii iubesc sa gateasca si sa aiba la indemana cele mai noi gadgeturi. Fie ca este vorba despre un robot de bucatarie sau un aparat de inghetata, pestii vor fi incantati pana peste masura de aceste minuni tehnologice. Le plac frigiderele inteligente, care le spun ce sa cumpere si incearca din rasputeri sa se organizeze in ceea ce priveste modul de alimentatie.

Cum pot azi pestii sa atraga norocul?

Jupiter este planeta norocului si aceasta planeta guverneaza zodia Pesti. Nativii din aceasta zodie sunt cei mai norocosi din intreg horoscopul, imediat dupa Lei. Dar Pestii sunt firi nehotarate si aceasta caracteristica ii impiedica sa-si indeplineasca ceea ce-si doresc. Pestii devin norocosi doar daca devin persoane sociabile. Cei nascuti in zodia Pestilor sunt instariti material si sunt foarte indrazneti. Este semn de apa, iar norocul le este sustinut de obiecte si talismane cu semne acvatice: mare, cascada, rau, valuri. Horoscopul zilnic al pestilor spune ca argintul este metalul pretios care le poarta noroc nativilor din aceasta zodie. Un alt simbol ce le aduce noroc acestor native este tridentul lui Neptun. Pentru a avea noroc in dragoste si pentru a deveni mai comunicativi, cei nascuti in zodiac Pestilor trebuie sa poarte un colier cu un pandantiv delfin, din argint. Pietrele semipretioase, care sustin norocul Pestilor sunt: smaraldul si azuritul. Cea din urma le poarta noroc Pestilor pentru o situatie materiala prospera si ii ajuta sa comunice mai bine. Cifrele norocoase zilnice pentru cei nascuti in zodia Pestelui sunt: 1, 4, 7.

Luni: Esti plin de compasiune si empatie, Pestiule! Ai o conexiune profunda cu emotiile tale si cu ale altora, dar ai grija sa nu devii prea sensibil sau sa iti neglijezi propriile nevoi in cautarea armoniei.

Marti: Ai o creativitate si imaginatie remarcabile, Pestiule! Explorezi lumea dincolo de limitele realitatii si iti exprimi sentimentele prin arta si expresie, dar ai grija sa nu devii prea evaziv sau sa iti pierzi contactul cu realitatea in cautarea inspiratiei.

Miercuri: Esti plin de intuitie si intelepciune, Pestiule! Iti asculti vocea interioara si iti urmezi instinctele in luarea deciziilor, dar ai grija sa nu devii prea inchis sau sa te lasi prada gandurilor intunecate in cautarea intelepciunii interioare.

Joi: Ai o sensibilitate si sensibilitate remarcabile, Pestiule! Iti acorzi timp pentru a te conecta cu tine insuti si cu cei din jur si iti exprimi afectiunea in moduri subtile, dar ai grija sa nu devii prea evitant sau sa iti neglijezi nevoile personale in cautarea conexiunii emotionale.

Vineri: Ai nevoie de timp pentru odihna si recuperare, Pestiule! Iti acorzi momente de pace si liniste pentru a-ti incarca bateriile si pentru a te regenera, dar ai grija sa nu devii prea izolat sau sa te lasi prada melancoliei in cautarea confortului interior.

Sambata: Este momentul sa te dedici viselor si idealurilor tale, Pestiule! Iti indrepti atentia catre aspiratiile tale si iti urmezi inima in cautarea implinirii, dar ai grija sa nu devii prea iluzoriu sau sa iti pierzi contactul cu realitatea in cautarea fericirii.

Duminica: Acorda-ti timp pentru reflectie si conectare spirituala, Pestiule! Ai nevoie de momente de liniste si contemplare pentru a-ti clarifica gandurile si pentru a-ti incarca bateriile emotionale, dar ai grija sa nu devii prea evaziv sau sa te lasi prada gandurilor intunecate in cautarea intelepciunii interioare.