Horoscop Oaie – Zodiac chinezesc 2024

Oaia este cel de-al optulea semn al zodiacului chinezesc si ca animal spiritual simbolizeaza calmitatea, creativitatea, empatia si onestia. Dintre toate zodiile chinezesti, oaie este cea care se adapteaza cel mai bine in relatia cu ceilalti pentru ca este intotdeauna gata sa se puna pe locul doi pentru a oferi pace si liniste interioara altora. Este un semn feminin, artistic, sensibil si uneori prea timid.

Anii oii: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Culori norocoase: maro, rosu, mov

Numere norocoase: 2, 7, 27, 72 etc

Oaia in ochii celorlalti

Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane care dezvolta usor dependenta fata de altii. In copilarie, oile sunt copii calmi, cuminti, dar legati de parinti intr-un mod care poate parea aproape nesanatos. Dezvolta un atasament nenatural fata de obiectele sau jucariile care ii leaga de copilarie pentru ca in subconstient le echivaleaza cu confortul si siguranta casei parintesti.

Imaginatia bogata care face din nativii zodiei artisti fara pereche este si motivul pentru care de multe ori se simt dezlipiti de realitate si nu gasesc liniste si armonie decat in lumi imaginare.

Dezordonati si schimbatori, dar in acelasi timp, paradoxal de rabdatori si modesti, creeaza nu de putine ori confuzie in mintea celor dragi care incearca sa ii inteleaga.

Desi par uneori rupti de realitate, sunt persoane oneste si pline de empatie care se citeste clar in maniere, modul de expresie si chiar fizionomie. Prefera sa fie lasati in spatiul creativ decat sa li se impuna reguli si adora natura, preferand-o in locul mediului urban.

Oile trec foarte usor peste greselile celorlalti, chiar si cand acestea au fost facute in detrimentul propriei persoane. Sunt iertatori pentru ca inteleg mai bine ca oricine trairile interioare schimbatoare. Pentru a-si putea domina aceasta sensibilitate debordanta, cei nascuti sub semnul oii au nevoie de mult ajutor din partea celor dragi. Pentru ei, lumea poate fi perceputa doar prin filtrul propriilor sensibilitati si niciodata obiectiv, ceea ce ii aduce in conflicte cu zodiile realiste.

Nu sunt firi agresive, dar daca sunt amenintati vor raspunde cu indarjire si un curaj neasteptat. Considera ca in viata au nevoie de minimul necesar pentru a fi fericiti, iar acest lucru se explica si prin faptul ca se pot retrage in lumea lor prin intermediul artei si a imaginatiei.

Zodia Oaie in cariera

Oaia prefera grupurile insa nu ii place sa se afle in centrul atentiei. Cei nascuti in aceasta zodie sunt rezervati si tacuti, mult prea prinsi in propriile ganduri. Prefera sa stie ca se pot baza pe o echipa care le poate purta de grija atunci cand pierd temporar contactul cu realitatea.

Lucreaza excelent impreuna cu caii, cu care de altfel pot intemeia si familii minunate. Empatia, inclinatiile artistice, rabdarea si blandetea sunt trasaturi care se potrivesc cel mai bine cu cariere in urmatoarele domenii: actorie, pedagogie, muzica si design.

Starea de sanatate a oii

Pentru ca sunt senini si calmi, tind sa aiba mai putine probleme de sanatate decat zodiile foarte agitate. In general, cei nascuti in anul oii sunt optimisti si mereu bine dispusi, de aceea au mai putine probleme cu stresul decat cei din jur.

Pentru a se pastra sanatosi au nevoie de o dieta echilibrata si de mult timp petrecut in natura unde se reincarca energetic cu o eficienta greu de egalat.

Femeia Oaie

Multi considera ca idealul feminin atat intr-o relatie de prietenie cat si sentimentala se afla sub semnul zodiacal al oii din horoscopul chinezesc. Femeile din zodia oaie sunt afectuoase, sincere, sufletiste, romantice si ideale in rolul de mame si iubite. Sunt persoane cu care se comunica foarte usor si prietene de nadejde. Ca defecte predominante, femeia oaie poate avea tendinta de a exagera in ceea ce priveste siguranta copiilor ei, curatenia in casa si de multe ori isi ignora propriile nevoi pentru a pune pe prim plan fericirea altora.

Femeia oaie exceleaza in rolul de persoana care are grija de altii si cauta sa profeseze de cele mai multe ori in domenii in care tendintele sale naturale de a ingriji pe altii sunt puse in practica. Este mereu dispusa sa panseze o rana si sa calmeze pe cei care au nevoie. Rezista la situatii sub presiune si la stres pentru perioade lungi de timp. In cazul in care isi iese vreodata din fire, cei ce ii stau in cale sunt sfatuiti sa se fereasca pentru ca altfel va fi vai si amar de ei. Femeile oi din horoscopul chinezesc sunt niste adevarate eroine gata sa lupte pentru familie si pentru cei iubiti. Nu este prea exigenta si nici foarte pasionata in relatiile amoroase. Zodia oaie este foarte fidela si daruitoare cu partenerul si poate crea un mediu de familie ideal.

Barbatul Oaie

Barbatul sub semnul zodiacal oaie este un partener afectuos si un prieten deosebit de bun. Compania lui este mereu apreciata si chiar cautata in cele mai multe situatii pentru ca are foarte multi prieteni. Este foarte potrivit in rolul de sot si gata sa sacrifice totul pentru binele familiei. Pentru femeile care cauta un partener precum Indiana Jones, barbatul sub zodia oaie cu siguranta nu va fi cel potrivit. Desi le place sa calatoreasca, barbatii oaie prefera sa stea mai mult acasa. Pasiunea nu este unul dintre punctele sale forte, iar daca se doreste scoaterea in evidenta a adevaratului potential in pat a barbatilor oaie este nevoie de multa munca. Cu toate acestea, au potentialul de a face o femeie fericita si sa se simta iubita atat timp ca nu se cere in permanenta aducerea a ceva nou si incitant in relatie.

Barbatul oaie poate fi partenerul ideal cu care iti vei petrece tot restul vietii. Va fi un sot muncitor, ascultator si care isi va iubi familia foarte mult preferand compania acesteia in locul oricaror iesiri cu prietenii.

Oaia in intimitate

Atat femeile cat si barbatii sub zodia oaie sunt foarte romantici si devotati familiei. Romantismul poate avea diferite definitii in functie de fiecare persoana in parte. In cazul oilor, romantismul nu inseamna doar pasiune ci dragoste pentru cei dragi. Asta nu implica automat faptul ca oile nu au nici un fel de pasiune sexuala, dar pentru a scoate aceasta latura la suprafata, partenerii oilor trebuie sa ii cunoasca foarte bine si trebuie sa ii faca sa se simta in siguranta, fara nici un fel de inhibitii.

Persoanele sub semnul oii se concentreaza strict pe persoana iubita si astfel nu o sa fie niciodata infideli sau neseriosi in relatie. Pun temeliile unor familii frumoase si de durata si sunt considerati printre cei mai norocosi oameni.

Oaia si statornicia in relatie

Tot ceea ce tine de caracterul persoanelor sub semnul oii denota fidelitate. Cu toate acestea, un partener oaie nu trebuie luat de bun pentru ca acest fapt il va indeparta de persoana iubita. In ciuda faptul ca sunt de cele mai multe ori foarte constanti, au si momente in care isi uimesc partenerii cu gesturi mici de afectiune si apreciere. Stiu sa isi exprime sentimentele si spun ceea ce simt cu usurinta.

Ceea ce doresc partenerii oaie cu adevarat este sa iubeasca si sa fie iubiti, sa creeze o familie frumoasa si fericita si sa ofere tot ce au mai bun persoanelor iubite de langa ei.

Daca te afli intr-o relatie cu un barbat sau o femeie sub semnul oii, asigura-te ca cel de langa tine stie cu adevarat ce simti pentru el. Relatia cu o astfel de persoane se poate dovedi a fi una desprinsa din basme si care va dura pentru totdeauna.