Horoscop Capricorn AZI 21.05.2024 si pentru toata saptamana

Capricornul este un semn de pamant, ambitios staruitor si activ. Persoanele nascute sub acest semn cauta sa atinga perfectiunea materiala si se adapteaza cu usurinta oricarei situatii in fata careia sunt pusi. Diplomatia este una dintre cele mai puternice caracteristici care predomina aceasta zodie, iar capricornii nu se dau in laturi sa recurga la diplomatie ori de cate ori este nevoie.

Capricornii folosesc orice metoda la care au acces pentru a-si asigura reusita. Capricornul nu este neaparat o zodie imaginativa, dar isi atinge scopurile cu minimum de resurse si efort.

Tinteste mereu pentru pozitii inalte si este un lider talentat care stie sa isi motiveze subalternii.

Devine uneori pesimist, melancolic, iritabil si chiar nervos fara motiv.

Una dintre calitatile cele mai importante ale celor din zodia capricorn este spiritul lor organizatoric.

Capricornii nu sunt in special o fire razbunatoare, dar cu siguranta nu uita daca le-au fost adresate jigniri sau insulte.

In natura sa, capricornul este un singuratic care se ataseaza foarte greu de cineva, dar cand acorda afectiune, o face sincer si fara rezerve.

Este cel mai de pret prieten, dar poate fi si cel mai periculos dusman, iar sub prezenta lui aparent glaciala se ascunde sensibilitate.

Femeia capricorn este o doamna in adevaratul sens al cuvantului capabila sa aiba grija de propria persoana fara sa se bazeze pe altii.

Barbatul capricorn este un lider innascut, un bun conducator si coordonator care isi ghideaza echipa spre succes sigur.

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia capricorn: manifestari artrite la umeri si genunchi, predispozitie la boli care se produc prin acumulari de saruri, boli de piele.

Vezi cum se descurca cei din zodia capricorn in dragoste.

Cum pot capricornii sa se organizeze mai bine?

Este esential pentru aceasta zodie focusata pe business sa aiba biroul in ordine. Rafturi, locuri pentru pixuri si diverse accesorii de acest fel sunt extrem de importante pentru fericirea acestei zodii. Toate creioanele trebuie sa fie ascutite si toate echipamentele de birou trebuie sa functioneze pentru fericirea totala a capricornului. Un proiect financiar bun sau o contabilitate excelenta ajuta zodia sa se organizeze mai bine.

Cum poate azi capricornul sa atraga norocul?

Capricornii sunt ambitiosi chiar daca norocul nu le surade in fiecare clipa. Optimismul lor este cel care ii tine peste linie si ii ajuta sa lupte pentru ceea ce si-au propus. Sunt persoane pozitive si de aceea, in momentele grele, destinul le ofera suport. Este semn de pamant si orice obiect, talisman, bijuterie care contine o piatra naturala sau semipretioasa le aduce noroc si ar fi bine sa le poarte tot timpul asupra lor. Pietrele semipretioase care poarta noroc nativilor din aceasta zodie sunt: cuartul roz, ametistul si topazul. Horoscopul zilnic al capricornilor spune ca, purtand cuart roz, acestia au noroc sa-si indeplineasca ceea ce isi doresc. Pentru a trece cu bine peste capcanele din cariera si din dragoste, trebuie purtate bijuterii cu ametist. Topazul le aduce noroc in stabilirea unui echilibru emotional si ii ajuta sa devina empatici. Cifrele norocoase zilnice ale capricornului sunt: 0, 10, 14.

Luni: Esti plin de ambitie si perseverenta, Capricornule! Ai o viziune clara asupra obiectivelor tale si esti determinat sa le atingi, dar ai grija sa nu devii prea rigid sau sa iti neglijezi sanatatea in cautarea succesului.

Marti: Ai o disciplina si responsabilitate remarcabile, Capricornule! Iti indeplinesti sarcinile cu seriozitate si te asiguri ca totul este in ordine, dar ai grija sa nu devii prea critic sau sa iti impui standarde prea ridicate in fata ta si a celor din jur.

Miercuri: Esti plin de pragmatism si intelepciune, Capricornule! Iti folosesti ratiunea si experienta pentru a lua decizii intelepte si pentru a naviga prin provocarile vietii, dar ai grija sa nu devii prea pesimist sau sa iti pierzi speranta in fata obstacolelor.

Joi: Ai o stabilitate si soliditate remarcabile, Capricornule! Iti construiesti viitorul pe baza fundamentelor solide si te asiguri ca ai o baza puternica pentru succes, dar ai grija sa nu devii prea conservator sau sa iti neglijezi inovatia in cautarea sigurantei.

Vineri: Ai nevoie de timp pentru relaxare si regenerare, Capricornule! Iti acorzi momente de odihna si iti incarci bateriile pentru a-ti mentine energia si concentrarea, dar ai grija sa nu devii prea inchis sau sa te lasi prada stresului in cautarea echilibrului.

Sambata: Este momentul sa iti acorzi timp pentru familia si cei dragi, Capricornule! Iti conectezi cu cei apropiati si iti exprimi afectiunea pentru a consolida relatiile, dar ai grija sa nu devii prea autoritar sau sa iti impui vointa in fata celorlalti in cautarea armoniei familiale.

Duminica: Acorda-ti timp pentru reflectie si introspectie, Capricornule! Ai nevoie de momente de liniste si contemplare pentru a-ti clarifica gandurile si a-ti incarca bateriile emotionale, dar ai grija sa nu devii prea inchis sau sa iti neglijezi relatiile in cautarea intelepciunii personale.