Horoscop Balanta AZI 20.05.2024 si pentru toata saptamana

Balanta este un semn de aer cu un caracter schimbator, placut sociabil si foarte inteligent. In zodiac balanta este descrisa ca fiind o persoana foarte muncitoare si cauta sa se inconjoare de calm si liniste. Nativii sunt in continua cautare a armoniei si a echilibrului sufletesc. Finalizeaza proiecte de importanta majora fara multa truda si stres. Incearca mereu sa fie pe placul tuturor si iubesc arta frumoasa: dansul, pictura, teatrul, literatura, etc.

Nativul in balanta are o fire sensibile, rafinata, simpatica si delicata. Este un artist innascut si generos, dar schimbator.

Calitatea cea mai de pret a zodiei balanta este afabilitatea.

Femeile balanta sunt pline de gratie si foarte cochete, mereu o aparitie care starneste invidie si stiu sa tina la degetul mic chiar si pe cei mai de seama pretendenti.

Barbatii balanta sunt sufletul petrecerilor si de foarte multe ori in centrul atentiei.

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia Balanta: nevralgie renala, hipersensibilitate, colici nefritice.

Vezi cum se descurca balanta in dragoste.

Cum pot balantele sa se organizeze mai bine?

Balantele tind sa fie dezorganizate inauntru si organizate in afara. Persoane sensibile, balantele gasesc consolare in a mentine lucrurile organizate. Curatenia de acasa este o adevarata terapie pentru ei, mentinandu-i sanatosi din punct de vedere mental. Condusi de Venus, este important pentru ei sa aia lucruri frumoase in jur. Chiar si mopul sau matura trebuie sa fie adevarate opere de arta. Rafturile, perdelele si draperiile trebuie sa aiba si ele ceva artistic in ele, deoarece mentin balantele entuziasmate si fericite.

Cum poate azi balanta sa atraga norocul?

Nativii din zodia Balantei sunt norocosi atat in dragoste cat si pe plan material. Acestia isi doresc o viata confortabila, chiar luxoasa, dar mereu alaturi de cineva pe care sa-l iubeasca. Iubirea este un factor decisiv in viata nativilor din Balanta. Cand au parte de iubire, cei nascuti in Balanta sunt foarte fericiti si norocosi. Ei intotdeauna cantaresc lucrurile pe care urmeaza sa le faca. Este un semn al aerului si asa cum sunt si alte semne de aer, tot ceea ce simbolizeaza fapturi inaripate, intalnite pe talismane, pe bijuterii, pe obiecte de design interior, le aduce noroc. Orice obiect in forma de soim le poarta noroc nativilor din Balanta care isi doresc succes in afaceri. Pentru a urca pe scara sociala, Balantele pot avea obiecte ce simbolizeaza pasarea colibri. Horoscopul zilnic al balantei spune ca cei care isi doresc noroc in dragoste trebuie sa faca rost de orice simbolizeaza o randunica sau un Cupidon inaripat. Pietre semipretioase ale acestei zodii sunt: ametistul si opalul. In momente de grea cumpana, pentru a trece cu bine peste ele, este indicat ca nativii din acesta zodie sa poarte talismane cu ametist, iar acest lucru le va aduce noroc. Opalul le aduce echilibru sufletesc si impacarea cu sine. Cifrele norocoase zilnice ale balantei sunt: 3, 7, 9.

Luni: Esti plin de armonie si echilibru, Balanta! Ai abilitatea de a media conflictele si de a aduce pacea in relatiile tale, dar ai grija sa nu devii prea indecis sau sa iti neglijezi propriile nevoi in dorinta de a mentine armonia.

Marti: Ai o sensibilitate si o empatie remarcabila, Balanta! Iti acorzi timp si atentie relatiilor tale si te asiguri ca cei dragi se simt apreciati, dar ai grija sa nu devii prea dependent de aprobarea celorlalti sau sa iti neglijezi propria fericire in cautarea echilibrului in relatii.

Miercuri: Esti plin de gratie si eleganta, Balanta! Iti exprimi creativitatea si frumusetea interioara in tot ceea ce faci, dar ai grija sa nu devii prea preocupat de imaginea externa sau sa iti neglijezi autenticitatea in dorinta de a impresiona pe ceilalti.

Joi: Ai o justitie si un simt al dreptatii puternic, Balanta! Iti asumi responsabilitatea de a te opune injustitiei si de a promova echitatea, dar ai grija sa nu devii prea rigid sau sa iti impui parerile asupra altora in cautarea echilibrului social.

Vineri: Ai nevoie de frumusete si armonie in viata ta, Balanta! Iti acorzi timp pentru a te bucura de estetica si pentru a te relaxa intr-o atmosfera placuta, dar ai grija sa nu devii prea superficial sau sa iti neglijezi responsabilitatile in cautarea placerii.

Sambata: Este momentul sa iti acorzi timp pentru reflectare si introspectie, Balanta! Iti explorezi gandurile si sentimentele intr-un mod profund, dar ai grija sa nu devii prea inchis sau sa iti pierzi echilibrul interior in fata incertitudinii.

Duminica: Acorda-ti timp pentru conectare si armonie in relatiile tale, Balanta! Ai nevoie de momente de liniste si intimitate pentru a-ti incarca bateriile emotionale, dar ai grija sa nu devii prea dependent de ceilalti sau sa iti neglijezi independenta in cautarea echilibrului in relatii.