Cauti reparatii faruri, reglaje, montaj Angel Eyes in Bucuresti? Vezi aici!

Cauti reparatii faruri, reglaje, montaj Angel Eyes in Bucuresti? Ai gasit! Acest articol te va bucura. Urmatoarea mea experienta te va trimite la una dintre cele mai faine experiente de care am avut parte in privinta masinii. Si eu fost destule .. si vor mai fi 🙂

Dupa doua experiente placute cu acest om, pot spune cu draga inima ca vei fi multumit de cum vor arata noile tale faruri sau Angel Eyes.

Povestea incepe mai trist, in sensul ca am apelat la altcineva pentru schimbul si montajul unor becuri, iar dupa 2 km parcursi, nu mai mergea un bec de xenon. Dupa lungi insistente pentru a reveni si repara problema, am realizat ca omul s-a dat pierdut. Dar tot raul inspre bine. Am cautat pe net si am gsit un anunt de-al lui Bogdan de pe olx.

Il sun, ii explic problema plus inca vreo doua, tot la faruri si ma duc la el la service. M-a primit in aceeasi zi, spre surprinderea mea.

Am avut de facut urmatoarele:

1. Montaj Anger Eyes RGB

Omul mi-a spus ca nu se baga deoarece exista probleme cu produsele astea si prefera sa imi faca un lucru de calitate, nu prostii :)) .. Am insistat si am zis ca sunt raspunzator de decizia mea, chiar daca ele nu vor functiona asa cum ar trebui. Spre norocul meu, omul si-a dat silinta si intr-un final le-am facut sa functioneze corespunzator. Cu peripetii si baterii descarcate, insa am biruit :))

Citeste si:  Tot ce trebuie sa stii despre Cuba - o experienta ce merita traita macar o data in viata

2. Vopsire ornamente becuri

Facut ca la carte, cu grija, sa arate frumos. Punct!

3. Reparatie sistem reglaj xenon

Venisem cu un far luat din dezmembrari, ca sa inlocuiesc reglajul, insa dupa ce am desfacut farul am constatat ca si reglajul din al doilea far era rupt. 🙁 Nu s-a lasat si a zis ca-l reparam pe ala al meu, ceea ce a si facut. Super treaba.

4. Montaj folie inchisa pe semnalizari

Daca tot eram la capitolul “tuning faruri” si erau si farurile desfacute, am zis ca e momentul sa schimb ceva la semnalizari. Omul era pregatit, avea folie, cunostinte si era dornic sa ajute un coleg BMW-ist 😀

Da, are si el un E46 rosu, frumos, cu devil eyes. Urmeaza si asta 🙂

5. Verificare xenon si schimb drosser

Asta a fost partea usoara, am schimbat un drosser si apoi totul a functionat ok.

Poza cu farurile – inainte

Poze cu farurile dupa montaj

montaj angel eyes

Ceea ce mi-a placut mie a fost faptul ca, pe langa faptul ca se pricepea (multi se pricep, insa putini se implica), Bogdan chiar nu a lasat nimic la voia intamplarii: niciun fir, nicio legatura, absolut nimic (spre deosebire de altii 🙁 ). Le-a bibilit pana a facut lucrul asa ca pentru el. De aceea am ajuns si a doua oara la el. De data asta pentru:

Citeste si:  Top Lac Service - un service auto din Bucuresti care m-a fericit :)

6. Schimb drosser 2.

La prima vizita nu mai avea decat unul, iar acum l-am pus si pe al doilea.

7. Montaj set complet spalatoare faruri

Eu neavand xenon din fabrica, se vedeau drosserele cand deschideai capota, lucru care ar fi putut duce la suspendarea talonului. Am auzit de 2 cazuri in ultima luna. De accea si decizia de a pune spalatoare si a ascunde drosserele.

Au existat probleme si aici deoarece tipul de la care am cumparat setul nu mi-a trimis tot si erau si furtunele scurte, insa dibacia si interesul omului si-a spus cuvantul. Acum am spalatoare faruri si

8. Ascundere drossere sub far

Un pas important daca vrei sa treci usor chiar si de RAR, fara sa se stie ca xenonul tau nu este din fabrica 🙂

Asa arata acum farurile mele

faruri dupa motaj si reglaj

Si pentru ca mi-a placut mult cum aratau Devil Eyes pe masina lui, am sa imi pun si eu si evident ca tot la el voi apela plus ca mi-a recomandat sa imi fac si un polish de faruri. Asa este, chiar am nevoie si de asta 🙂

Nu-l ocupati full time, ca mai am si eu treaba cu el :)))

Bogdan poate fi gasit:

Citeste si:  Suspensia pe aer AirRide Custom Romania - bani aruncati pe geam

Succesuri multe! 😀

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează